AVÍS LEGAL

Propietari i informació legal de contacte:

LEOPOLD CORBELLA SANAÜJA

C / Pompeu Fabra, 13, 2n, despatx 17

08242 Manresa (Barcelona) 

NIF: 46212538H

Tel. 93 872 52 82

Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Tota comunicació amb LEOPOLD CORBELLA SANAÜJA per qualsevol mitjà o a través de la seva adreça de correu electrònic, o dels formularis presents en aquesta pàgina web, suposa el consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat de LEOPOLD CORBELLA SANAÜJA. Aquestes dades de caràcter personal seran tractades d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per tant, l'interessat podrà exercir dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les dades personals que constin en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment. 

CONTINGUTS OFERTS A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB 

www.corbella.cat, és una pàgina web informativa que ofereix continguts relacionats amb l'activitat professional de LEOPOLD CORBELLA SANAÜJA, que es reserva la facultat de modificar, augmentar o cancel·lar, ja sigui parcial o totalment aquests continguts en qualsevol moment, i sense previ avís. 

POLÍTICA D'ENLLAÇOS 

En www.corbella.cat l'usuari podrà trobar enllaços a altres pàgines web de tercers. Aquests enllaços no suposen un suggeriment, invitació o recomanació per a la visita d'aquests llocs de destinació i per això LEOPOLD CORBELLA SANAÜJA no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin figurar en aquestes pàgines i, que en cap cas impliquen relació entre LEOPOLD CORBELLA SANAÜJA i les persones o entitats titulars de tals continguts.